PUBG blog

PUBG blog

Mi is az a PUBG CUSTOM SERVER?

2017. 11. 15.

dffsdfd.jpg
Pár információt összeszedtem ami segíthet eligazodni PUBG custom szerver ügyben.


Mi az a Custom szerver?

A custom szerver egy olyan opció a játékon belül amivel kreálhatsz egy szervert aminek a beállításait te adod meg és bárki aki tudja a jelszót becsatlakozhat rá. Sok mindent lehet konfigurálni, például, hogy mennyi fegyver legyen a pályán, milyen fegyverek, vagy hogy milyen idő legyen. De be lehet állítani zombie módot is.

Ki kaphat Custom szervert?

Időről időre a PUBG fejlesztői meghirdetik, hogy lehet jelentkezni custom szerverre. Általában a twitter accountjukon. Mindig valami kritériumokhoz kötik, hogy ki kaphat szervert. Utoljára vagy 50 ezer youtube követővel vagy átlagosan 150 nézővel rendelkező tartalomgyártóknak ajánlották fel a lehetőséget.
Itt bővebben: https://gamer.hu/2017/10/09/ismet-jelentkezhetnek-pubg-partnernek-tartalomgyartok/

El is vehetik a szervert?

Igen ha nincs meg a havi 2 stream és 2 youtube videó ami PUBG tartalommal fogalalkozik akkor el is vehetik. De különben más indokkal is bármikor visszavehetik.

Csak tartalomgyártók kaphatnak szervert?

Nem, esport szervezetek és versenyszervező gárdák is kaphatnak szervert, hogy tudjanak versenyeket szervezni. Erre is külön lehet jelentkezni.

Bárki jöhet és játszat KODIAK szerverén?

Igen erről itt írtam: http://pubg.blog.hu/2017/11/15/utmutato_a_pubg_custom_gamekhez
Annyit érdemes tudni, hogy ez a szerver mindig csak akkor megy ha én elindítom, tehát nem lehet mindig megtalálni a szerverek között.

A bejegyzés trackback címe:

https://pubg.blog.hu/api/trackback/id/tr8713279355
süti beállítások módosítása