PUBG blog

PUBG blog

A Bluehole Erangel egy részét simán csak megvette

2017. 09. 29.

kepekfej.pngIsmerős a fenti kép? Biztos nem? Nézd meg jobban.

A képeken igazából az Unreal Engine Marketplace-en található és  bárki által megvehető modellek láthatók. Amiket a Bluehole gyorsan megvett és berakta a játékba, valószínűleg, hogy időt spóroljanak és a modellezők tudjanak fontosabb dolgokkal foglalkozni.

A bal oldalon látható romok Salbernél és a víziváros melletti romoknál tűnnek fel a jobb oldalon pedig a Mylta és Mylta Power közötti gyárépület található. Nem csak ezeket az elemeket vásárolták a piacról, a Myltában és Yasnayában található játszóterek is onnan vannak.
fgdfff.jpgNem mintha baj lenne ezzel, hiszen mindenki úgy spórol ahogy tud. Csak érdekes, hogy ezek az elemek visszaköszönhetnek más játékokban vagy helyeken is. Illetve ez magyarázatot ad arra, hogy miért olyan esetlen a gyárépület méretesése, hogy sok helyen csak guggolva lehet közlekedni. 



Talán most, hogy külön cég lett a PUBG a Bluehole-on belül, majd nem lesz ilyenre szükség és saját modelleket gyártanak majd.

A találatért köszönet Jonesy-nak.

A bejegyzés trackback címe:

https://pubg.blog.hu/api/trackback/id/tr512911665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása