PUBG blog

PUBG blog

PUBG és a valóság: Mini-14

2017. 09. 25.


shootingtimesminiac556-final-1024x470.jpg

A Ruger Mini-14 a legutóbbi tartalommal érkezett a játékba, és máris sokak kedvence lett, nem véletlenül! Lássuk milyen a valóságban!

 Tehát az alap fegyver egy 5.56mm-es lőszerrel működő fél automata puska. A Mini-t 1967 és 1973 között fejlesztették, és a mai napig gyártják több változatban is! Az alap ötlet az M14 kisebbik változata volt. Érdemes kiemelni pár változatot belőle: 

Mini-14 GB

Vagyis "government bayonet", kifejezetten a bűnüldözés és a privát védelmi egységeknek lett kialakítva. A fegyver alkalmas lett bajonett felszerelésére, és több kiegészítővel is felszerelhető lett. 

 Mini Thirty

A változat különlegessége, hogy 7.62×39mm-es lőszert használ, mint az SKS vagy az AK-47. A változat 1987-ben dobták piacra, de 2010-ben egy "Tactical" változatot is készítettek!
rugermini30-003.jpg

AC-556

A mini egyik legmodernebb változata! Fél automata és automata üzemmóddal! Kifejezetten a rendvédelmi szerveknek lett előállítva. Franciaországban ezt a változatot Mousquedon A.M.D.-ként ismerik, ahol a katonai szerveknél, köztük a GIGN-nél is szolgálatban van a mai napig. 

A fegyver egyik szomorú oldala, hogy Anders Behring Breivik, 2011 július 22.-én egy fél automata Mini-14-est használt Utoya szigetén, Norvégiában. 

A játékban vitathatatlanul az egyik legjobb, hanem a legjobb fegyver, amit csak találhatunk a normál lootok között! Minimális lőszer esése, nagy tűzgyorsasága és pontossága miatt kedvelik! A Mini játékbeli infóiért katt ide.

A bejegyzés trackback címe:

https://pubg.blog.hu/api/trackback/id/tr3412879096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása