PUBG blog

PUBG blog

A Mini-14 a legjobb fegyver a játékban?

2017. 09. 18.

pubg-mini-14-gun-01.jpg
A Mini-14 a legújabb adalék a PUBG fegyverarzenáljába. A fegyvert bárhol megtalálhatod a pályán, tehát nem csak droppokban van. Körülbelül olyan sűrűséggel találni mint az SKS-t. Ez is egy DMR azaz designated marksman rifle, azaz mesterlövész puska. Gyengébb a sebzése mint az SKS-nek mivel 5.56-os lőszert használ, de sokkal pontosabb a magas torkolati sebességének köszönhetően. 

Ezen a képen látszik a sebzés összehasonlítás az SKS-sel.
fhghfgfhgfhghfg.jpgLátszik, hogy 4 lövéssel a legtöbb ellenfelünket likvidálhatjuk vele. Ráadásul ezeket a lövéseket gyors egymásutánban le tudjuk adni viszonylag pontosan. Itt látszik, hogy ha nem használunk zeroing-ot akkor a 8x illetve 4x távcsöveken hova kell céloznunk a különböző távolságoknál:
fghgfhhfghgh.jpgÉrdekes, hogy az 500 és a 600 méter között van egy nagyobb ugrás de azon kívül azonos távolságokra vannak a célzópontok.

Egyelőre nem túlzok, ha azt mondom, hogy ez az egyik legerősebb fegyver a játékban. Úgyhogy mindenképp vigyetek magatokkal egyet ha találtok. Ide linkelek még egy két angol nyelvű videót amiben mélyebb elemzésekbe bocsátkoznak a fegyverrel kapcsolatban:







Részletes adatokat még itt találtok.

Megjegyzés: az adatok nem pontosak, csak körülbelüli értékek és mivel a játék még EA (early access) státuszban van, változhatnak is.

Hogy le ne maradj a friss útmutatókról, kövesd a facebook oldalunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://pubg.blog.hu/api/trackback/id/tr3012871290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása