PUBG blog

PUBG blog

Így működik a négyszeres zoom

2017. 08. 11.

gfgfdfdgfgdgf.jpgA 4x egy időben nagyon el volt rontva, május végén jött hozzá a javítás, de azóta se működött teljesen megbízhatóan. Mostanra helyre állt a rend, a 4x oda lő ahova kell:


wt4ctbm.jpg
A képeken látszik, hogy teljesen pontos a scope, de itt egy kép ami elmagyarázza, hogy hogyan kellene használni a való életben zeroing nélkül:

0ubmb4j54yez.jpg
Tehát 100 méterre lévő ellenfelet a háromszög csúcsával, a 300 méterre lévőt pedig a háromszög alatt kezdődő vonal tetejével kell becélozni. Illetve az is látszik, hogy 500 vagy 600 méterre lévő ellenfelünkre hogyan kell célozni.

Mindez persze a játékban kicsit más, ráadásul változik fegyverről fegyverre, mivel mindnek más a torkolati sebessége, így más a töltény esése is. (via: reddit)

Ha tetszenek a cikkek, akkor kövesd a facebook oldalunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://pubg.blog.hu/api/trackback/id/tr9012739976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása