PUBG blog

PUBG blog

Milyen gyorsan tudunk gyalog közlekedni?

2017. 07. 11.

Mivel a játékban sokat kell gyalog közlekedni, vagy azért mert épp nem találtunk járművet, vagy mert halkak szeretnénk lenni. Nem árt tisztában lenni, hogy hogy vagyunk a leggyorsabbak.
speed2e3.jpgÉrtelemszerűen a sprint a leggyorsabb formája a mozgásnak, de talán az meglepetés lehet egyeseknek, hogy guggolva sprintelni gyorsabb mint simán futni. Ráadásul a boostolásnak is érezhető hatása van.


Mind ezek az értékek fegyvertelenül érvényesek, és az hogy milyen fegyver van a kezünkben, sokat lassíthat rajtunk, íme:
ujsprint.jpg
Furcsa, de a shoti legalább annyira leterheli a karakterünket mint egy M249. Szintén érdekes, hogy nincs különbség a fegyvertelenül és a pisztollyal való futás között.



Ha nem gyalog közlekedünk, hanem valamely járművel, azoknak a sebességéről itt találtok infókat.

Praktikus, harctéri tanácsok a futással kapcsolatban ebben a cikkben.

Minden egyes mozgásfajtának külön hangereje van, de erről majd egy következő posztban beszélek. Hogy le ne maradj, kövesd a facebook oldalunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://pubg.blog.hu/api/trackback/id/tr4912622341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása