PUBG blog

PUBG blog

Minden amit a járművekről tudni kell!

2017. 07. 05.

playerunknowns-battlegrounds-car-locations-hero.jpg
Írtam már arról, hogy mennyire ihlette a valóság a játékban szereplő járgányokat, de most kicsit komolyabban vizsgáljuk meg őket. Melyik milyen gyors, mennyi üzemanyagot fogyaszt illetve mennyire golyóállóak.


Elöljáróban annyit megemlítenék, hogy talán a legjobb jármű a játékban a Dacia 1300-as. Gyors, viszonylag jól bírja a lövéseket és sokan elférnek benne, mégsem eszik annyit mint az UAZ pl. De persze lehetnek szituációk amikor egy motorral jobban jársz, ha épp nagyon sietsz valahova. Az alábbi táblázat tartalmazza a legfontosabb infókat:

dsfsfsd.jpg
A leggyorsabb tehát a sima motor, a leglassabb pedig a boost nélkül repesztő motorcsónak. Az utolsó oszlop talán kicsit magyarázatra szorul. Az egységnyi benzinnel max sebességen, boostot használva megtett távot jelzi. Az egység az egy pöcök az üzemanyag jelző sávon, ha jól értelmeztem Fugglet videóját amiben még több infót megtudhattok:



Egyéb érdekességek amiket érdemes megemlíteni:

A motorok és a buggy sebességét a boost nem befolyásolja.
A boost közben több üzemanyagot használ a jármű, mint anélkül.
A játékban 3 féle UAZ is van, az egyiknek nincs teteje, a másiknak vászon teteje van, a harmadiknak pedig fém a teteje. A fém tetős véd a legjobban a lövések ellen a másik kettőnél az utastérbe simán be lehet lőni.
A járművek kerekeit 3 lövéssel lehet kilőni, ezzel nagyjából használhatatlanná tenni. Ez alól a motorok és a motorcsónak kivétel. A motor kerekét nem lehet kilőni jelenleg, a motorcsónaknak meg ugye nincs ilyen...
A mozgó járműből való kiszállás sebzéssel, vagy akár halállal is járhat.
Üléseket simán lehet váltogatni menet közben, még akkor is ha úgy senki nem vezeti az autót:



Mivel a játék még Early Access stádiumban van, ezek az adatok csupán empirikus úton lettek megszerezve, a kiadó nem adott ki hivatalos adatokat egyelőre, ráadásul ahogy a játék fejlődik, ezek mind változhatnak.

Egyéb források:
https://www.youtube.com/watch?v=TREhR4y-dtw
https://www.youtube.com/watch?v=pLg-GoazA1o

overview_thumb_big03.jpg
Ha tetszik a cikk bátran oszd meg és lájkold az facebook oldalunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://pubg.blog.hu/api/trackback/id/tr1012643209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása