PUBG blog

PUBG blog

Minden amit a Körről tudni kell

2017. 07. 19.

g6ywdy80.jpg
Kedvenc kabalaállatom és PUBG mentorom Fugglet egy nagyon hasznos videót rakott össze a Körről. A videóból kijegyzeteltem a legfontosabb dolgokat azoknak akik nem tudnak angolul.

A Kör az ami az aktuális játékteret meghatározza. A fehér körön belül vagy igazán biztonságban hiszen oda fog szűkülni a kék kör, a kék körön kívül pedig folyamatosan sebződni fogsz.


Fontos: A kék körön kívül minden egyes másodpercben sebződsz, és mindenki aki ott van pontosan ugyanakkor kapja. Amint a kék kör elérte a fehér kört és te még mindig kívül vagy, akkor azonnal a következő kör nagyobb sebzésével fog minden egyes másodpercben sebezni.

Vegyük sorra a köröket és azok tulajdonságait. Az átmérő azt hiszem magától értetődő, a sebzés a másodpercenként elszenvedett HP veszteséget mutatja és a szűkülési idő azt az időt amíg a kék kör eléri a fehér kör határait.

1. kör
Átmérő: 4550 m
Sebzés: 0.4 HP
Szűkülési idő: 5:00

2. kör
Átmérő: 2970 m
Sebzés: 0.6 HP
Szűkülési idő: 2:20

3. kör
Átmérő: 1480 m
Sebzés: 0.8 HP
Szűkülési idő: 1:30

4. kör
Átmérő: 740 m
Sebzés: 1 HP
Szűkülési idő: 1:00

5. kör
Átmérő: 360 m
Sebzés: 3 HP
Szűkülési idő: 0:40

6. kör
Átmérő: 175 m
Sebzés: 5 HP
Szűkülési idő: 0:30

7. kör
Átmérő: 90 m
Sebzés: 7 HP
Szűkülési idő: 0:30

8. kör
Átmérő: 40 m
Sebzés: 11 HP
Szűkülési idő: -

A 6, 7 és 8. körön kívül ne is próbáld már megmenteni a kiütött csapattársaidat. Egyszerűen nem lesz idejük felgyógyítani magukat. Hiszen 5 HP-val indulnak miután fel vannak szedve azt egy másodperc alatt le is sebzi róluk a kör. Az ötödik kör az határeset, ha 2 másodperc alatt be tud érni a társad a fehér körbe akkor még van értelme felszedni. Igaz, hogy eközben te is legalább 30 HP-t sebződsz.

Az első 4 körben nem probléma a körön kívüli társunk felszedése, hiszen akár bandage-ekkel is ki lehet húzni amíg beérünk a következő körbe.

Érdekességkép itt vannak a gyógyító cuccok és a tulajdonságaik.

Bandage
Aktiválás: 4 mp
Gyógyítás: 10 HP 8 mp alatt

First Aid kit
Aktiválás: 7,5 mp
Gyógyítás: 85 HP-ig

Med kit
Aktiválás: 10 mp
Gyógyítás: 100 HP-ig

A boost itemekről pedig itt olvashatsz bővebben.



Ja és még egy kis adalék: https://www.youtube.com/watch?v=RPFZgk_O8Ok

Ha tetszik a cikk bátran oszd meg és lájkold az facebook oldalunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://pubg.blog.hu/api/trackback/id/tr6412674691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása