PUBG blog

PUBG blog

Hogyan működnek a boost itemek?

2017. 06. 27.

Az energia ital és a fájdalom csillapító és az adrenalin injekció a három boost item a játékban. Ebben a posztban ezek hatásait vizsgáljuk.

32.png
Fontos, hogy míg az energia ital 4 másodperc alatt aktiválódik és 23% életerőt tölt 2 perc alatt, valamint 40%-ra tölti a boost bar-t. A fájdalom csillapító 7,5 másodperc alatt aktiválódik és 40% életerőt tölt 3 perc alatt, illetve 60%-ra tölti a boost bar-t. Az adrenalin injekció 10 másodperc alatt aktiválódik és 86% életerőt tölt 5 perc alatt , és 100%-ra tölti a boost bar-t. (az injekciót csak dropból lehet szerezni)


A boost bar 4 részletből áll, az első kettő, csak életerő töltést ad, a második kettő pedig már sebesség növekedést is.2.png
Mindez videóban angolul itt:



Megjegyzés: Mivel a játék jelenleg EA státuszban van, ezek az adatok még változhatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://pubg.blog.hu/api/trackback/id/tr7012622313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása