PUBG blog

PUBG blog

PUBG járművek a valóságban

2017. 06. 21.

Az épületek után most a járműveket nézzük meg. Honnan vették az ihletet a készítők?

ghjjhhjggjhghj.jpg
A Dacia 1300-ast 1969-ben kezdték el gyártani Romániában, a hetvenes évektől a keleti blokk (Varsói Szerződés tagállamai) és így Magyarország útjai is tele voltak ezzel a típussal. A játékban az egyik legjobb járgány. Gyors, viszonylag jól bírja a jövéseket és nem fogyaszt vészesen sokat.



_uaz_l.jpg
Az UAZ katonai terepjáró a szovjet Vörös Hadsereg és a Varsói Szerződés tagállamai részére lett kifejlesztve, illetve az ejtőernyős deszantcsapatok igényeit is figyelembe vették a tervezés során. Egyszerű szerkezete és kis karbantartási igénye miatt a Magyar Honvédség is rendelkezett jó pár darabbal. A játékban az UAZ lassú ugyan és a fogyasztása is óriási, cserébe rengeteg lövést bír elviselni mielőtt felrobbanna.


urall.jpg
Az URAL egy általános célú, 6×6 hajtásképletű tehergépkocsi, amelyet a Szovjetunióban elsősorban katonai feladatokra fejlesztettek ki. Kicsit kakukktojás ebben a listában, hiszen ez csak mint tereptárgy található meg, azaz nem lehet beleszállni és elvezetni. 1977 óta gyártják különben és ez is megtalálható Magyar Honvédség kötelékében.

spped.jpg
A játék egyetlen vízi járműve a szovjet PG-117-es motorcsónakról lett mintázva.

A buggy és a motorok amik a játékban megjelennek nem rendelkeznek való életben létező megfelelővel, ugyanis a játék modellezőjének egyedi tervei alapján készültek. Voltak még tervek egy Zil teherautóról, de ez egyelőre nem került be a játékba se járműként se tereptárgyként.

Ha tetszett a cikk, lájkod bátran és kövess minket facebookon is. ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://pubg.blog.hu/api/trackback/id/tr7112606845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása