PUBG blog

PUBG blog

PUBG a valóságban

2017. 06. 09.

Nem meglepő, hogy a PUBG pályájának elemeit valós helyszínekről, tárgyakról mintázták, hogy autentikus hangulatot találjanak a játéknak. Itt bemutatok néhányat a könnyen felismerhető dolgok közül a teljesség igénye nélkül.

_usz_l.jpg


A suli melletti uszoda egy az egyben mintázza a Csernobil melletti falu, Pripjaty elhagyott uszodáját. Sok játék feldolgozta már ezt a helyszínt, (STALKER, COD4, CS:GO) így egyáltalán nem meglepő, hogy itt is felbukkant ez az ikonikus helyszín.


_duga_l.jpg
A bázis óriás fémrácsa talán a legérdekesebb valóságban is létező helyszín. Szintén Csernobil mellett áll a DUGA-3. Ami egyfajta radarállomás volt a hidegháború alatt és az esetleges amerikai atomrakéták felderítésére használták. A jele olyan erős volt, hogy az alacsony frekvenciájú rádióadókon folyamatosan lehetett hallani az Orosz fakopáncsnak keresztelt állmást. (DUGA-3)

_hangar.jpg
A föld alatti hangárok a sosnovkai támaszponton nagyon hasonlítanak a szovjetek által Csehországban hátrahagyott hangárokra.

_missil_l.jpg
Szintén a katonai bázison található földről indítható légvédelmi rakéták szintén létező objektumok. Jó eséllyel az 5V27D névre hallgatnak.

_silo_l.jpg
A bázis silóit pedig gyanús, hogy az RS-24s-t tároló silókról mintázták.

A következő cikkben a PUBG járműveit vesszük majd sorra, hogy azok milyenek is a való életben.

Ha tetszett a cikk, lájkod bátran és kövess minket facebookon is. ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://pubg.blog.hu/api/trackback/id/tr7412554317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása