PUBG blog

PUBG blog

A teszt szerveren az új patch

ddsss.pngRengeteg dolog változott, ezeket most itt külön nem részletezném, itt el tudjátok olvasni a pontos listát. Ebben a posztban inkább pár érdekességet mutatnék be.

2017. 11. 14. Tovább

Így használd a SCAR-L-t

Nekem személy szerint a  kedvenc fegyverem jelenleg a játékban.  Nem a lenagyobb sebzésű AR, de gyors és pontos.

WacyJackie101 elemzése szerint a SCAR-L-t red dot sighttal, angled foregrippel, compensatorral és az extended quickdraw maggal a legjobb felszerelni. Az elmélete az, hogy míg a vertical grip jobban csökkenti a vertikális szórást, azt te magad is könnyebben csökkented, hiszen az oldal irányú teljesen random és nem lehet kiszámítani. Tehát jobban jár az ember az angled-el. 

5-6 golyós sorozatokban érdemes az automata módját használni a fegyvernek, akkor még viszonylag jól kezelhető. 

 

2017. 11. 03. Tovább

Mindeközben egy ausztrál szerveren

Egy vicces videó került nemrég fel a redditre. Hősünk egy jól irányzott gránáttal lesebzi ellenfelét majd üldözőbe veszi, mire az áldozat bepattan egy közeli Daciába, ahol aztán patthelyzet alakul ki, hiszen egyikőjüknél sincs fegyver.

Mivel nincs jobb dolguk beszédbe elegyednek. Az áldozat több variációt felvázol hősünknek, hogy hogyan oldhatnák meg ezt a slamasztikát amibe belekerültek. De hősünk átlát a szitán, és elviszi autókázni az akkor már nagyon lesebzett áldozatát. Második próbálkozásra sikerül is nekihajtania egy kőnek ami kicsinálja beszélgetőpartnerét.

Sajnos a killt nem kapta meg érte, de cserébe egy emlékezetes meccs kezdést igen.

2017. 11. 03. Tovább

Botrányosan rossz a PUBG netkódja

Emlékszem amikor ki voltam akadva az Overwatch 20 tickes szerverein és azt gondoltam, hogy kb játszhatatlan lehet az a játék. CS:GO játékosként már a 64 tickes szervereken is csak fintorogva játszok, hiszen 128 ticken minden sokkal élvezhetőbb. Erre jött a felismerés, hogy a PUBG szerverek átlag tickrate-je 17!!!!!! OMG...

2017. 10. 27. Tovább
12...