PUBG blog

PUBG blog

Bunkerek Erangelen

2017. 10. 20.

Erangelen 5 föld alatti bunker található, ahova lépcsőn lehet lejutni. Ebből 4 viszonylag kicsi, épp csak egy lejárat majd egy pince helység. Ezekből három Severny környékén van egy pedig a kezdő szigeten.
dfgfgfdgf.jpgA bunkerek mind viszonylag jó lootot tartalmaznak, így érdemes benézni, cserébe van rá esély, hogy mások is kiszemelik maguknak ezeket a helyeket, tehát nem leszel egyedül.

122.jpgEgy nagyobb bunker komplexum a farm feletti útkereszteződésnél van. Ez a földalatti többszintes bunkerrendszer négy bejárattal rendelkezik. Így néz ki felülnézetben.
1.jpg
Annyit érdemes még megjegyezni hogy a bunkerekbe járművekkel is be lehet hajtani.



És ami a legfontosabb egy autóval eltorlaszolhatod a kijáratot úgy, hogy nem lehet majd ki be járkálni. (Ha felrobbantod akkor aztán végképp nem)

A bejegyzés trackback címe:

https://pubg.blog.hu/api/trackback/id/tr7413039282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása