PUBG blog

PUBG blog

M16 - LEGJOBB AR?

2017. 10. 08.

iwgwcf8.png

Ti melyik AR-t használjátok legszívesebben? Megmutatjuk miért kellene az M16-ot!

WackyJacky101 videójában azt boncolgatja, mért használ minden egyes játékában M16-ot. 

A válasz egyszerű! Ennek a fegyvernek száll a legnagyobb sebességgel a lőszere a gépkarabélyok közöt. Ez megkönnyíti a mozgó célpontra való célzást. 8×/4×-el, ha nincs kéznél más sniper fegyver, akár DMR pótlékként is megállja a helyét. 

Az M16-nak nincs automata tüzelése módja. 3-as sorozat, és fél automata tüzelési módok közül választhatunk. Ennek hátránya, hogy igen gyorsan nyomkodhatjuk az egérgombot, cserébe 3-as sorozat esetén a leggyorsabb tűzsebességet kapjuk! Magyarul adatok alapján, ha elég gyorsan tudsz kattintgatni, nem veszíthetsz közelharcban! 

Kiegészítők a fegyverre: 

nevtelen_1.jpg

Persze ha a dotot nem találod kényelmesnek, mind a holosight, mind a 2× scope jól mutat rajta! A fegyver végére magától értetődően, amikor van rá lehetőség, hangtompító kerül. Kompenzátort nem igényel a fegyver a kis visszarúgás miatt. 

Fontos tényező, hogy felismerjük, mikor melyik tüzelő módban lőjünk. A tűzváltó gomb legyen elérhető közelségben, az átlagosnál többször kell használni az M16-nál. 

Végül pedig fontos, hogy mennyit tudsz kattintani az egérrel rövid idő alatt. Az M16 a tapasztaltabb játékosok fegyvere, de kis gyakorlással bárki fogja tudni használni! 

A bejegyzés trackback címe:

https://pubg.blog.hu/api/trackback/id/tr5612939693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása