PUBG blog

PUBG blog

1v1 Helyzetfelismerés

2017. 10. 02.

how-to-record-pubg-kills-with-shadowplay_feature_1.jpg

A csirke már szinte a szánkban van, de ha 1v1-nél elrontjuk és rosszul helyezkedünk, nem lesz vacsi... WackyJacky101 segít, hogy az alapokkal tisztába legyünk!

A srác több példában mutatja meg saját játékból, melyik szituációt hogyan kezeli. Az első szituációban a 3 megmaradt játéknál a másik 2 player találja meg először egymást. Amint a lövés eldördül, agresszívan megy a hang irányába, nem enged túl sok időt az SKS-el lövő srácnak. 

A 2. példában ugyanez a helyzet, de 3 játékosnál ő lő, így az ő pozíciója derült ki az utolsó játékosnak. A lerohanás után egy teljesen másik irányba mozog, a kék kör szélén és csak később indul el a fehérhez. 

A 3. példában gránátokat használ saját maga fedezésére. Körüljárja az utolsó ismert pozícióját az ellenfélnek. 

4. példában nem tudjuk hol van az utolsó játékos. Egy domb fedez minket, előttünk nagy mező, ám a kör nem ránk szűkül. Folyamatosan mozgunk, így elkerülve a fejlövéseket Időnként kinézünk, akár találat árán is. A lényeg, hogy felfedje magát az ellenfél.

Az 5. példában mind2 játékosnak van fedezéke, közöttük egy nagy nyílt terület. A kör az ellenfélre szűkül. Találat után kihasználjuk a gyógyítási idejét az ellenfélnek.

A 6. példában az ellenfél KAR98-al tüzel ránk messziről. A srác a helyzetet fedezékből-fedezékbe futással oldja meg, olyan irányból, hogy ne tudjon rá lőni az ellenfél. 

Ezek a szabályok nincsenek kőbe vésve, hiszen minden helyzet a játékos/gear/helyszín miatt más és más. Ám ezekkel a kis (igazából sokszor egyértelmű) helyzetfelismerésekkel növelhetjük a nyerési esélyünket. 

WackyJacky101 alapszabályai: 

- Mobilitás és gyors reagálás

- Kék kör használata "fedezékként

- Agresszív lerohanás

Ti mit gondoltok?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pubg.blog.hu/api/trackback/id/tr9412918559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása