PUBG blog

PUBG blog

Flash hider vagy compensator?

2017. 09. 21.

hgjhjghjjhhjg.jpgAzt gondolná az ember, hogy a compensator a legmenőbb attachment amit az AR csövére lehet rakni a supressor után, de mint kiderült a flash hider sem utolsó.

Úgy néz ki, hogy a flash hider jobban csökkenti függőleges (de nem a vízszintes) visszarúgást mint a compensator és mellette még a torkolattüzet is csökkenti.



Hasonló teszteken az M4-nél is ez az eredmény jött ki, a flash hider majdnem olyan jó mint a compensator és még a torkolattüzet is elfedi részben. Ráadásul az is kiderült, hogy a tactical stock nem csökkenti a visszarúgást.



Megjegyzés: az adatok nem pontosak, csak körülbelüli értékek és mivel a játék még EA (early access) státuszban van, változhatnak is.

Hogy le ne maradj a friss útmutatókról, kövesd a facebook oldalunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://pubg.blog.hu/api/trackback/id/tr6312871630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása